Update PROTEST. Peste 3.500 de brașoveni cer în stradă demisia Guvernului (Foto&Video)

Ora 18.30: În jur de 1.000 de brașoveni protestează la această oră în centrul orașului, la Prefectură pentru independența justiției, pentru a solicita renunțarea la „revoluția fiscală”, precum și pentru a cere demisia Guvernului și a președinților celor două camere ale Parlamentului.
La fel ca la protestele anterioare, brașovenii intenționează s mărșăluiască pe străzile din centrul vechi, având ca punct final, sediul PSD din Piața Sfatului.

Ora 19.00:  Numărul protestatarilor a ajuns la aproape 2.000. Grupul a plecat în marș pe Bulevardul Eroilor, care a fost complet blocat circulației.

Ora 19.30: Coloana care merge la această oră pe bulevardul Eroilor are un kilometru. Bulevardul a fost deblocat. 

Protestatarii au ajuns pe strada Castanilor, unde au strigat „PNL, tot o ciumă e!”

Ora 20.00: protestatarii au ajuns în zona Parcul Titulescu – Casa Armatei și se vor îndrepta spre Piața Sfatului. 

Ora 20.00: Numărul celor din stradă a trecut de 3.500.

Ora 20.30 – Mulțimea a ajuns în Piața Sfatului.

Ora 20.50: În fața sediului PSD din Piața Sfatului, protestatarii scandează: „Toată lumea sare, Dragnea la închisoare” și „Tot Brașovul știe, Dragnea în pușcărie”, „Tot Brașovul știe,  Niță în pușcărie” și „Și Brașovul știe, George în pușcărie”. 

În Piața Sfatului, câțiva participanți au scandat „Anticipate”, moment în care s-au schimbat câteva replici. Unul dintre manifestații care avea portavoce a spus că alegerile anticipate nu reprezintă o soluție, pentru că nici un partid nu poate oferi acum o garanție că va guverna în interesul românilor. Un alt protestatar i-a acuzat pe cei care cer alegeri anticipate că sunt „infiltrați” de PNL. 

Este unul dintre „veteranii străzii”. A fost în piața și în perioada ianuarie-februarie 2017

Ora 21.00: Protestul s-a încheiat fără incidente. Protestatarii i-au aplaudat pe jandarmi și au scandat: „Jandarmeria, jos pălăria”. 

Dacă nu se aproba „peste noapte” vreun act normativ aflat „pe lista neagră”, brașovenii vor mai ieși în stradă duminica viitoare. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.