Viceprimarul Sebastian Rusu a rămas doar cu câinii vagabonzi și salvamontiștii

Viceprimarul Braşovului, Sebastian Rusu a rămas fără principalele sale atribuţii. Liberalul a anunțat vineri că a primit dispoziția de primar prin care i s-au mai retras o serie de atribuţii, după ce în urmă cu puţin timp, Allen Coliban l-a înlăturat şi de la coordonare Serviciului Administrare Patrimoniu şi Urbanism Comercial (SAPUC).

„Mi s-au retras aproape toate atribuțiile, mai puțin Serviciul Administrativ, Serviciul de de Gestionare a Câinilor fără Stăpân și Serviciul Salvamont și Parking”, a anunțat Rusu. 

Viceprimarul a precizat că primarul nu i-a comunicat de ce a luat această măsură. 

Primarul va explicat abia luni de l-a lăsat pe viceprimar fără mai multe atribuții 

Pe de altă parte, pe Facebook, primarul a anunțat după ședința de plen a Consiliului Local din 29 septembrie, când PNL a votat împotriva mai multor iniţiative ale sale şi ale USRPLUS, că va lua „mai multe măsuri administrative”. Se pare că aceasta este una dintre ele. 

Solicitat să ofere un punct de vedere asupra acestei situaţii, primarul Allen Coliban a transmis, prin consilierul său personal pe probleme de comunicare, Nicoleta Cîrjan, că va explica oficial această decizia, de a-i retrage atribuţiile lui Rusu. O va face însă abia luni.  

Reamintim că lui Sebastian Rusu i-au fost retrase anul acesta mai multe atribuții: coordonarea activităților sportive (în primăvară), coordonarea departamentului de resurse  umane, coordonarea SAPUC (serviciul care se ocupă de gestionarea patrimoniului) – în urmă cu aproape o lună. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.