Deputatul USR Brașov Tudor Benga va dona către ONG-uri banii în plus din indemnizația parlamentară

Deputatul USR Brașov Tudor Benga a anunțat vineri, într-o conferință de presă că va dona suma rezultată din creșterea indemnizației  parlamentare, după aplicarea noii legislații în domeniul salarizării.

Parlamentarul brașovean a precizat că indemnizația lui a crescut de la 9.140 de lei/lună la 9.983 de lei/lună, astfel pentru donații va avea disponibilă suma de 840/lună.   

„Am votat împotriva așa-numitei revoluții fiscale, împotriva legilor salarizării și am și avertizat asupra consecințelor, dar mai departe nu avem ce face. E clar că vor fi categorii afectate și că vor fi scăderi salariale, și nu neapărat la cei cu venituri mari. În ceea ce mă privește , eu am avut o creștere netă de 840 de lei la indemnizația netă, pe care nu am cerut-o. De aceea am decis ca această diferență să o donez, în fiecare lună. În acest sens, am pornit o consultare publică cu oamenii care m-au votat, pe care îi aștept să îmi propună asociații și ONG-uri cu proiecte comunitare către care să direcționez această sumă“, a declarat Benga. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.