Pericol pe vechea Ocolitoare a Brașovului. Podul stricat de pe Drumul CET-ului: nici predat, nici demolat, nici reparat.

Sursă foto: Nelu Corbu

Podul de pe Drumul CET-ului, din care s-a prăbușit în porțiune de 25 de metri în 8 februarie 2017,  nu a intrat nici acum în reparații. Ba mai mult, crăpăturile au început să se extindă, iar pentru a preveni accidentele, pe margine sunt montate balize de plastic.

Perspective ca acest pod să intre în reparații în scurt timp nu sunt. În prezent, podul este al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), dar urmează să fie preluat de Primăria Brașov, odată cu drumul CET-ului (fosta ocolitoare a orașului). Acest transfer a fost anunțat încă de la începutul anului trecut, după ce a fost dată în folosință ocolitoarea mare a Brașovului. Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri  (DRDP) Brașov, Adriana Necula, spune că în momentul de față „drumul este în procedură de predare” și există unele discuții legate de acest pod. De asemenea, Nicula anunță clar că DRDP Brașov nu va face reparații la respectivul pod.

Avem pe lista multe lucrări. DRDP pregătește documentația pentru construirea a 9 poduri iar pentru câteva zeci se lucrează la documentația aferentă reabilitării”, a declarat Adriana Necula.

Anul trecut, în luna noiembrie, reprezentanta DRDP Brașov a afirmat că podul de pe Drumul CET-ului nu va mai putea fi reparat, ci va trebui demolat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.