Capătul de autostradă Râșnov-Cristian nu a ajuns la faza obținerii certificatului de urbanism. Documentul va fi eliberat de CJ Brașov

Chiar dacă a fost semnat în luna octombrie a anului trecut, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la capătul de autostradă Râșnov – Cristian Brașov este acum în faza de obținere a certificatului de urbanism. În cazul acestei investiții, care se realizează pe teritoriul administrativ al mai multor localități, certificatul de urbanism este eliberat de Consiliul Județean Brașov.

Potrivit șefului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, Adriana Nicula, Consiliul Județean Brașov va elibera certificatul în perioada următoare, după care vor fi discuții cu antreprenorul și va fi emis ordinul de începere a proiectării, care, potrivit contractului, va dura 6 luni. 

Contractul pentru lucrările la acest capăt de autostradă  a fost semnat la începutul lunii octombrie a anului trecut, constructor fiind Asocierea SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL. Sectorul Râşnov – Cristian (segment al autostrăzii Comarnic-Brașov)  are o lungime de 6,3 km, iar drumul de legătură cu municipiul Brașov, are 3,7 kilometri. Valoarea contractului este de 118.019.701, 80 lei, fără TVA, iar durata de execuţie este de 24 luni, din care proiectare – 6 luni, iar execuţia propriu-zisă – 18 luni. Conform contractului, garanția de bună execuție a lucrărilor va fi de 48 de luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.