Profesorii Universității Transilvania îi vor pregăti gratuit pe elevii brașoveni, pentru Bacalaureat

Universitatea Transilvania din Braşov, prin Facultatea de Litere și Facultatea de Matematică și Informatică, organizează, și în anul universitar 2018-2019, pregătire pentru examenul de Bacalaureat.

Cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat sunt organizate gratuit la disciplinele Limba și literatura română (în corpul T al universității, b-dul Eroilor nr. 25) și Matematică (în corpul P al universității, str. Iuliu Maniu nr. 50).

Pregătirea este concepută sub forma unor module interactive, ce vor fi susținute de profesori renumiți din universitate, începând din 1 martie 2018 la Matematică și din 23 februarie 2018 la Limba și literatura română.

La matematică se vor desfășura cursuri de algebră, de analiză matematică, trigonometrie sau geometrie, iar la română se va pune accent pe formarea şi antrenarea capacității de argumentare pe texte, pe retorică şi comunicare, încercându-se astfel să se răspundă tuturor nelămuririlor elevilor participanți.

Participarea este gratuită şi sunt aşteptați elevi din Braşov, dar şi din zonele limitrofe, care pot să își aleagă modulul la care participă, în funcție de propria opțiune. Elevii se pot prezenta direct în amfiteatre, conform calendarului de pregătire care este afișat pe site-ul universității, la adresa:

http://www.unitbv.ro/InfoPub/PregatireBacalaureat.aspx

Universitatea Transilvania acordă pregătire gratuită pentru elevii de clasa a XII-a încă din 2013. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.