40 de jardiniere degradate din centrul Brașovului vor fi înlocuite. Cele noi vor costa maxim 70.000 lei

Foto: www.booking.com

Jardinierele de lemn din centrul orașului „și-au trăit veacul”, acum unele dintre ele sunt într-o stare avansată de degradare, astfel că vor fi înlocuite. De altfel, Primăria Brașov a decis să le schimbe, motiv pentru care a și postat pe site-ul instituției un anunț privind furnizarea și montarea unor jardiniere de lemn, contract pentru care firmele interesate pot depune ofertele până la data de 4 aprilie.

În anunț se arată că vor fi cumpărate 40 de jardiniere, cu dimensiunile cu lungimea de 1,6 m, lățimea de 80 cm și înălțimea de 60 cm, valoarea contractului fiind estimată la 58.823 lei, fără TVA, respectiv 69.999 lei, cu TVA. Noile jardiniere vor trebui instalate în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a contractului, dar nu mai târziu de 31 noiembrie 2018. După montare, furnizorul va trebui să asigure o garanție de 12 luni, perioadă în care va remedia pe cheltuiala proprie toate defecțiunile care apar din vina lui.

Noile jardiniere vor fi confecționate din lemn de rășinoase, uscat, fără noduri, crăpături sau alte defecte și vor fi asamblate prin îmbinarea panourilor prin sisteme demontabile. De asemenea, panourile de lemn ale jardinierelor vor fi protejate cu baituri și lacuri rezistente la  agenții externi, raze ultraviolete, schimbări de temperatură.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.