Crosul 15 Noiembrie trece la următorul nivel: certificarea internațională

Crosul 15 Noiembrie 1987, ajuns în acest an la cea de a 29 ediție, va trecere la urmtorul nivel: certificarea internațională. 

Competiția, organizată până acum de Primăria Brașov și Asociația „15 Noiembrie“, va fi susținută în acest an și Asociația Județeană de Atletism și va fi preluată în calendarul Federației Române de Atletism, care o va promova internațional. 

Președintele Federației ROmâne de Atletism, Florin Florea a declarat joi, într-o conferință de presă, că din acest an, FRA va susține evenimentul în încercarea de a-i da o altă anvergură. Una dintre noutățile pe care le va aduce FRA competiției este omologarea traseului. „Sportivii internaționali vor cunoaște acest traseu de alergare pe șosea cu toate detaliile lui, atunci când vor decide să se înscrie“, a declarat Florea. De asemenea, va înscrie crosul în calendarul Federației Române de Atletism, cu corespondent în calendarul Federației Internaționale, va crea un regulament de concurs  și îl va promova la federațiile străine, pentru atragerea sportivilor internaționali. „De asemenea, ne propunem certificarea concursului, de la una la cinci stele. Ar fi primul concurs de atletism din România certificat“, a  declarat președintele Federației Române de Atletism.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.