Cuplaj handbalistic, sâmbătă, la Brașov. Corona va juca în Liga Națională și în Divizia A, la interval de două ore

Echipa de handbal Corona Braşov va juca sâmbătă, de la ora 12.00, pe teren propriu cu CSU Danubius Galaţi. Echipa antrenată de Dragoş Dobrescu vine după un joc foarte bun şi o victorie împotriva Zalăului, iar tehnicianul Coronei îşi doreşte ca echipa să păstreze aceeaşi determinare şi în partidele catre vor urma. „Meciul cu Zalăul a trecut, a fost într-adevăr un meci frumos, în care fetele au dat dovadă de dăruire şi au arătat ca o adevărată echipă, însă acum trebuie să ne gândim la ce urmează, şi anume la partida de pe teren propriu cu Danubius Galaţi. Chiar dacă pare un adversar mai accesibil, în niciun caz nu trebuie tratat în acest fel, pentru că ştim cu toţii ce am păţit în meciul din tur, în compania lor. Eu sper ca fetele să păstreze aceeaşi atitudine şi să aibă aceeaşi determinare pe care au avut-o etapa trecută, în faţa propriilor suporteri şi la final să ieşim de pe teren învingători”, a spus Dragoş Dobrescu.

Antrenorul echipei braşovene a mai adăugat că speră ca jucătoarele să fie conştiente că pentru Corona orice meci până la finalul campionatului va fi „ca o finală”. „Am mai spus-o şi o să o tot repet. Pentru noi orice meci este o finală şi din acest motiv trebuie să tratăm jocurile ca atare. Ştim prea bine că după tot ce s-a întâmplat în turul de campionat, orice echipă care vine la Braşov vine cu gândul de a ne lua puncte, aşa că trebuie să ştim să ne apărăm terenul propriu şi să facem totul pentru a lua puncte şi din deplasare”.

Tot sâmbătă, după meciul echipei de senioare, echipa de divizia A a clubului Corona va juca de la ora 14.30 în compania formaţiei CSU Reşiţa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.