RATBV a anunțat că introduce plata cu cardul în 36 de puncte de vânzare. Călătorii au constatat altceva

SC RATBV SA a anunțat că de la începutul acestei săptămâni în 36 de puncte de vânzare a titlurilor de călătorie (bilete şi abonamente) se poate plăti şi cu cardul. Lista cu locaţiile celor 36 de puncte de vânzare poate fi consultată accesând secţiunea „Tarife/Retea distributie bilete şi abonamente” de pe site-ul www.ratbv.ro.

„Trebuie precizat faptul că în perioada imediat următoare vor fi dotate cu sisteme de plată cu cardul bancar alte 10 puncte de vânzare, locaţiile acestora putând fi identificate pe site-ul societăţii, în secţiunea menţionată. Aceste 36 de puncte de vânzare în care se pot face plăţi prin intermediul cardului bancar se adaugă celor 30 de locaţii din oraş în care sunt amplasate automate de vânzare a titlurilor de călătorie şi în care este oferită şi această facilitate a plăţii cu cardul”, a precizat conducerea RATBV într-un comunicat de presă.  

Anunțul RATBV SA vine după ce în urmă cu o lună, primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, a cerut public operatorului de transport public.

Totuși, chiar și după anunțul oficial făcut de RATBV, cu privire la introducerea posibilității de plată cu cardul la mai multe casierii, călătorii au sesizat că acest lucru nu se întâmplă încă. 

„Astăzi, ora 13, am întrebat la casa de bilete Patria- spre Astra dacă pot plăti cu cardul. Nu! Și acum o văd pe listă că da. Penibil! I-ați instruit pe vânzători să folosească POSurile? Sau aruncați doar praf în ochi?”, a comentat o persoană pe pagina oficială de Facebook, recent redeschisă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.