Senatorul de Brașov Daniel Zamfir a fost exclus din PNL

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost exclus din PNL, miercuri, în ședinței Biroului Executiv al partidului. Propunerea de excludere a fost făcută de președintele PNL, Ludovic Orban, și a primit 25 de voturi „pentru“ și doar 2 „împotrivă“, potrivit unor surse politice. 

Au existat de asemenea și două abțineri. Votul a fost secret.

Liderul PNL Ludovic Orban anunțase anterior că va cere în ședința Biroului Executiv al partidului excluderea senatorului Daniel Zamfir. Zamfir a fost invitat să participe, pentru a-și spune punctul de vedere, a precizat Orban pentru HotNews.ro. 

Săptămâna trecută au existat zvonuri conform cărora Daniel Zamfir ar urma să plece din PNL și să se alăture ALDE. Senatorul a infirmat însă această posibilitate, dar a adăugat că se pot întâmpla multe lucruri în viața politică. „Nu confirm nimic, nu am nicio înțelegere, niciun acord. În viața politică se pot întâmpla însă multe lucruri“, a declarat Zamfir săptămâna trecută, pentru HotNews.ro. 

„Vedem“, a răspuns un lider ALDE, întrebat dacă Zamfir se va alătura partidului condus de Călin Popesc-Tăriceanu. 

Zamfir se află într-un conflict deschis cu președintele PNL, Ludovic Orban, care de altfel l-a și amenințat cu excluderea, ca urmare a unor inițiative legislative precum cea cu plafonarea dobânzilor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.