Bătrân agresat într-un pasajul păzit din Centrul civic. Agresorii au fost prinși, după ce filmul întâmplării a circulat și pe social media

Imagini publicate online arată un bătrân bătut cu bestialitate în Centrul civic din Brașov. Incidentul s-a petrecut în noaptea dinspre 30 spre 31 martie, în pasajul Rainbow din Centru Civic, acolo unde camerele de luat vederi au suprins doi tineri care au prins o persoană pe care au lovit-o fără încetare până aceasta nu a mai mișcat.

Paznicii pasajului Rainbow au ajuns la fața locului doar în momentul în care cei doi agresori au reușit să își termine „treaba“ și să își lase victima nemișcată, după cum se vede pe înregistrare.

Potrivit purtătorului  de  cuvând al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Gabriela Dinu, în acest caz este vorba de un conflict care ar fi avut la bază o sumă de bani, pe care bărbatul mai în vârstă din Vrancea, ar fi avut-o de dat celor doi tineri. Agresorii, unul din Botoșani, iar celălalt din Buzău, după cum spun reprezentanții IJP, au fost reținuți pentru 24 de ore. Instanța a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Bărbatul a suferit vătămîri pentru a căror vindecare personalul medical a apreciat că ar fi necesare 16 – 18 zile de ingrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.