FOTO. Un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat pe DN1S, după ce a căzut de pe un pod

Un TIR cu ciment s-a răsturnat pe DN1 S, la km 4, căzând în afara drumului de pe pod. Accidentul s-a produs în zona localității Părău la ieșirea spre Șercaia, iar autoritățile care intervin la această oră (12.45) spun că există și unele scurgeri de combustibil în apă, din cauza rezervorului care s-a spart.

 La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de intervenție SMURD și o autospecială de stins incendiile, cu apă și spumă. Potrivit reprezentanților ISU, șoferul autovehiculului de mare tonaj este rănit, însă este conștient.

,,Accidentul s-a petrecut la ieșire din localitatea Părău spre Şercaia, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga şi a părăsit partea carosabilă, a acroșat parapetul de pe marginea podului și s-a răsturnat într-un pârâu. În cabină era doar conducătorul auto, care este conştient. Medicii îi acordă primul ajutor în acest moment, urmând să fie transportat la Spitalul municipal Făgăraş. Circulaţia nu e afectată. Poliţiştii vor efectua cercetarea la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului”, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Marin Ionuţ.

Foto: DRDP Brașov, Info Trafic jud. BRASOV

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.