Oficial, proiectul capătului de autostradă Cristian – Râșnov a început

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis ordinul de începere pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construire a capătului de autostradă Râșnov – Cristian, componentă a sectorului Comarnic – Brașov.

Potrivit CNAIR, data de începere a contractului este 11 aprilie 2018, iar ordinul a fost emis deja. Durata contractului este de 24 de luni, dintre care 6 luni sunt alocate proiectării, iar 18 luni, execuției propriu-zise a lucrărilor. Astfel, dacă se va respecta graficul de implementare a proiectului, lucrările pentru capătul de autostradă Râșnov – Cristian ar trebui să înceapă pe 11 septembrie 2018.

Câștigătorul contractului este asocierea de firme formată din  SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL, care va face proiectarea și execuția pentru suma de  118.019.701, 80 lei,  fără TVA. 

Sectorul Râșnov – Cristian, segment al autostrăzii Comarnic – Brașov are o lungime de 6,3 kilometri, iar accesul de legătură spre municipiul Brașov are încă 3,7 kilometri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.