Un loc de parcare de pe strada Zizinului din Brașov, licitat pentru 500 de lei pe an

Primăria Brașov a organizat luni prima procedură de reatribuire a locurilor de parcare din acest an, care a vizat cartierul „Astra 1” (între calea ferată și Calea București) și zona Drumul Cernatului. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a precizat că la această primă reatribuire au participat 204 persoane, iar 196 dintre ele și-au închiriat unul sau mai multe locuri. Dintre cei cei 196 de brașoveni care au obținut locuri în parcările de reședință, 188 de au închiriat câte unul, 7 câte două, iar una a închiriat trei locuri. 
 Cei mai mulți dintre participanți au plătit tarifele stabilite prin Regulamentul de atribuire și folosire a locurilor de parcare în parcările de reședință din municipiul Brașov, dar au fost și excepții.  
Pe str. Cometei un loc de parcare a fost închiriat cu suma de 300 de lei/an. Pe Bulevardul Saturn s-a licitat pentru două locuri, pentru ca, în final, unul să fie închiriat pentru un tarif de 320 de lei/an, iar celălalt pentru 400 de lei/an. Pe str. Neptun s-a licitat tot pentru două locuri, unul a fost adjudecat pentru suma de 192 de lei, iar al doilea pentru suma de 200 de lei. 
Cea mai mare luptă s-a dus pentru locurile de parcare de pe str.  Zizinului, astfel că s-a ajuns în faza de licitație pentru 4 dintre acestea. Unul a fost atribuit pentru suma de 250 de lei/an, pentru două dintre ele s-a achitat câte 400 de lei, iar un alt spațiu de parcare a fost achitată suma de 500 de lei/an.  
Următoarea zonă pentru care se va organiza procedura de reatribuire, în data de 23 aprilie este Astra 2, zona cuprinsă între Calea București și str. Carpaților.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.