Accident de muncă mortal pe șantierul Avangarden 3 din Bartolomeu

Un bărbat de 32 de ani din Budila și-a pierdut viața joi, într-un accdeint de muncă, după ce a căzut de la înălțime, dintr-un bloc de 8 etaje din Avantgarden 3, unde lucra.

„Echipajul SMURD de Terapie intensivă, cu medic, sosit la fața locului, a efectuat în zadar manevre de resuscitare, fiind constatat decesul bărbatului“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Luiza Dănilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Gabriela Dinu, „bărbatul lucra la amenajarea exterioară a unei clădiri în în construcție, când s-a precipitat și a căzut“. În prezent, ITM și polițiștii sunt la fața locului și se întocmește dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

Bărbatul din Budila era tată a șase copii. Potrivit familiei, acesta nu purta echipament de protecție.

La această oră se audiază martorii și se verifică documentele de angajare ale acestuia. De asemenea, pe șantier au mers și inspectorii de muncă, pentru a stabili dacă a respectat toate normele legale privind protecția muncii. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.