Deschiderea Transfăgărăşanului se amână din cauza condiţiilor meteo. Cod portocaliu de ploi abundente în mai multe judeţe

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, având în vedere avertizarea meteo emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care anunţă Cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judeţe, printre care şi judeţul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică şi ploi abundente reprezintă un real pericol pentru participanţii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărăşanului. Precizăm că CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condiţiile de siguranţă pentru cei care aleg acest traseu“, se arată într-un comunicat al CNAIR. 

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să respecte restricţiile impuse temporar pe perioada afectată de fenomenele meteorologice din această perioadă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.