Incident la casa din Săcele a unuia dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea: un vecin i-a spart geamul cu pietre

Ferestrele casei din Săcele, județul Braşov, a judecatorului Constantin Epure, de la instanţa supremă, au fost sparte sîmbătă de un vecin care a aruncat cu pietre, pentru că geamurile aveau vedere spre curtea sa, scrie Mediafax. Potrivit poliţiştilor, între cei doi exista un conflict mai vechi.

Judecătorul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Constantin Epure a descoperit, sâmbătă, că geamurile din locuinţa sa din Săcele au fost sparte, iar autorul ar fi fost vecinul magistratului. Vecinul era nemulţumit de faptul că acesta nu a acoperit două ferestre ale locuinţei sale, ce aveau vedere spre curte.  Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi ameninţare, cercetările fiind continuate în cauză. 

„Sâmbătă, în jurul orei 15.00, un bărbat din Săcele, din zona Bunloc, ne-a sesizat cu privire la faptul că unul dintre vecinii sai, nemulţumit de faptul ca două geamuri ale locuinţei sale dau în curtea lui şi au vedere în curte, i-ar fi aruncat cu pietre şi a spart trei geamuri. S-a făcut cercetarea la faţa locului, de către colegii din Săcele, s-a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi de ameninţare, pentru că se pare că bărbatul care a aruncat cu pietre ar fi adresat şi nişte amenintări la adresa familiei celui care a reclamat. Am înţeles că este o neînţelegere mai veche, referitoare la faptul că locuinţa celui care a reclamat are două ferestre care au vedere exact în curtea domnului respectiv şi este nemultumit de acest lucru“, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov.   

Primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, susţine că acest scandal nu are o conotaţie politică.

Sursa: hotnews.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.