Liderii PSD Brașov, huiduiți copios la ieșirea de la ședința organizației municipale, de la Aro Palace

Organizația municipală a PSD Brașov a avut sîmbătă ședință la nivel înalt, cu alegeri pentru funcțiile de conducere. Ședința, care poate fi considerată una „cu ușile ferecate“, în condițiile în care (spre deosebire de alte dăți), nu a fost comunicată nici măcar presei, a durat aproximativ trei ore.

La ieșirea din sala Europa a Hotelului Aro Palace, liderii PSD au fost întâmpinați de câțiva brașoveni care au manifestat și în ultimele zile, nemulțumiți de modificarea Codului de Procedură Penală. Printre aceştia s-a aflat şi preşedintele organizației municipale a USR Braşov, Codruț Bucur şi alți membri sau simpatizanți.

Cei câțiva protestatari din fața Hotelului Aro Palace s-au îndreptat, în primul rând, spre președintele PSD Brașov, Marius Dunca și spre vicepreședintele Roxana Mînzatu, care este și în conducerea națională a partidului. De altfel, unul dintre protestatari i-a adus aminte Roxanei Mînzatu că în urmă cu mai mult timp ar fi recunoscut că nu a știut exact ce a votat vizavi de legile justiției.

„Susțineți un om care este condamnat penal pentru corupție“, „Susțineți un om care a furat bani de la copii“ (cu aluzie la Liviu Dragnea), au fost mesajele cu care liderii PSD au fost „conduși“ până la mașina cu care au plecat din parcarea de la Aro.

Coincidență sau nu, în fața hotelului Aro Palace, exact după ce s-a terminat ședința, a apărut și deputatul Remus Borza (el însuși implicat într-un dosar penal), fost membru al ALDE, acum independent în Parlament, care nu a vrut să dea prea multe explicații referitoare la prezența sa acolo. Borza s-a mulțumit doar să spună că este la cea întâlnire, în calitate de parlamentar de Brașov. Social-democrații brașoveni au susținut ipoteza coincidenței, afirmând că Remus Borza nu a participat la conferință.

Față de restul membrilor PSD, fostul parlamentar al ALDE s-a oprit aproximativ 15 minute în încercarea de a da câteva explicații la reproșurile pe care i le-au adus protestatarii, cu privire la susținerea acordată, în Parlament pentru modificarea legislației din justiție.

Publicată de Nelu Corbu pe Sâmbătă, 23 Iunie 2018

 

Organizația Municipală Brașov a PSD și-a ales sâmbătă președintele și echipa de conducere. Cei 230 delegați prezenți la sala Europa a hotelului Aro Pallace au votat, în unanimitate, confirmarea, în funcția de președinte, a lui Lucian Pătrașcu.  El conducea Organizația Municipală, ca interimar, din luna noiembrie a anului trecut.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO | Liderii PSD Brașov, huiduiți la ieșirea din ședință – Bună Ziua Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.