FOTO. Promoția „Centenarului” de la Academia Henri Coandă, pentru ultima dată în dispozitiv complet, în Piața Sfatului

Absolvenții Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă și-au primit vineri, în Piața Sfatului diplomele de absolvire. Ca în fiecare an, promoția a primit și un nume, pentru acest an fiind aleasă denumirea „Centenarul Marii Uniri”. A fost ultima dată când noii aviatori, rachetiști sau meteorologi, foști studenți ai Academiei, au fost în dispozitiv complet. 

Ca în fiecare an, ceremonia de absolvire a Academiei Henri Coandă a avut loc în Piața Sfatului, în prezența oficialităților naționale și locale. Din partea Ministerului Apărării Naționale, la eveniment a participat secretarul de stat Mircea Dușa (fost ministru al Apărării Naționale în Guvernul Ponta), în timp ce din partea autorităților locale au fost prezenți Maian Rasaliu, prefect al județului Brașov, Adrian Veștea, președinte al Consiliului Județean și primarul Brașovului, George Scripcaru. 

După ce au fost acordate diplomele, au fost premiați șefii de specialități militare, apoi șeful de promoție. La fel cum s-a întâmplat din anul 2011 până în prezent, șeful de promoție este și de această dată, o fată.

La finalul anului universitar 2017 – 2018, șefa promoției „Centenarul Marii Uniri” este Ciotină Maria Narcisa. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.