FOTO. Surpriză matinală. Mesajele protestatarilor pentru oficiali, pe asfaltul din parcarea Prefecturii Brașov

Oficialii brașoveni care își desfășoară activitatea în clădirea Prefecturi au avut o surpriză vineri dimineața când au ajuns la serviciu.

Parcarea din fața clădirii a fost umplută cu mesaje scrise cu creta, probabil încă de aseară, de câțiva protestatari, pentru reprezentanții administrației brașovene și nu numai.

Printre mesajele care puteau fi citite la prima oră dimineață, în fața Prefecturii sunt „Și eu sunt Călin, nu vreau să mor ca el“, „Votezi legea hoției, în loc să faci ceva în interesul României?“, „De ce nu cumpărăm medicamente vitale de care avem nevoie în spitale?“, „De ce nu ieși cu noi la proteste în Braşov, oraş de poveste?“.

În clădirea Prefecturii își desfășoară activitatea Instituția Prefectului, Consiliul Județean Brașov și Curtea de Apel Brașov.

Această nouă formă de manifestare a nemulțumirii brașovenilor față de acțiunile aleșilor vine după ce, cu o zi înainte  (pentru a doua zi consecutiv) mai mulți cetățeni au ales ca formă de protest, o „plimbare“ pe trecerile de pietoni nesemaforizate din oraș. Tot ieri, protestatarii au ținut un moment de reculegere și în memoria lui Călin Fărcaș, tânărul din Teliu care a murit așteptând un transplant de plămân și ținând în camera sa de spital, mesajul că a obosit să lupte contra statului, că se simte frustrat și umilit. 

4 Comentarii

 1. 1.De ce platim mancarea la gradinita cand este gratuita pentru cei din temnita?

  2.De ce facem o catedrala foarte mare cand e paragina in scoli si in spitale?

  3.De ce nu cumparam medicamente vitale de care este mare nevoie in spitale ?

  4.De ce votezi legea hotiei in loc sa faci ceva in interesul Romaniei ?

  5.De ce nu iesi cu noi la proteste in Brasov ,Orasul de Poveste?

 2. Niciun partid nu are astăzi membri cotizanți, nici chiar PSD, care a plătit oamenii să iasă la miting. Azi partidele se susțin prin persoanele care dețin funcții. Acestea își plătesc lunar funcția. Așa funcționează TOATE partidele.
  Dacă Dragnea și încă vreo doi-trei nu mai cotizează, partidul e istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.