Primăria şi Consiliul Judeţean, interesate de echipa de fotbal AS SR Braşov

Foto: Cătălin Ignat
Chiar dacă a trecut prin ceea ce el numeşte „experienţa traumatizantă numită FC Corona“ (echipă care a fost un an în Liga 1 şi a retrogradat după ce s-au investit sume considerabile în susţinerea ei), primarul Braşovului, George Scripcaru, pare dispus să se implice în proiectul AS SR, noua echipă a Braşovului, care intenţionează să ajungă în ligile superioare. 
 
Reprezentanţii AS SR Braşov caută sprijin şi la primarul oraşului, cu care s-a întâlnit ieri, dar şi la preşedintele Consiliului Judeţean, care a vost „convocat“ la o discuţie azi. 
 
„Am discutat cu cei de la AS SR şi cu reprezentanţi ai investitorului de la Bucureşti. Le-am cerut un proiect de dezvoltare a echipei şi un plan pe termen lung. Va urma să vedem cum ne putem implica în acest proiect. În următoarele săptămâni urmează să facem o analiză, pentru a vedea dacă este fezabilă implicarea în acest proiect. Dacă este fezabil, vom supune parteneriatul aprobării Consiliului Local Braşov şi vom vedea cu putem susţine financiar clubul”, a declarat George Scripcaru. 
 
Acesta a mai spus că investitorii de la AS SR Braşov vor discuta şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, despre o posibilă implicare a administraţiei judeţene în dezvoltarea clubului.  Întrebat ce măsuri va lua pentru a evita repetarea scenariului FC Corona, primarul a declarat că „episodul FC Corona a fost unul negru în cariera mea. Voi face astfel încât acesta să nu se mai repete”. Cum? Deocamdată edilul nu a răspuns.
 
Întâlnirea dintre oamenii de afaceri interesaţi să investească la AS SR Braşov şi primarul George Scripcaru a avut loc marţi. În urma discuţiei, Paul Enache, reprezentantul investitorilor (şi consilier judeţean PSD), a declarat pentru Monitorul Expres, că „în proporţie de 90% lucrurile sînt rezolvate“.
 
„90% problemele sunt rezolvate! Am discutat cu primarul George Scripcaru şi a fost deschis în ceea ce priveşte susţinerea fotbalului braşovean, în special la nivel de infrastructură. Sunt semne bune, mai ales că şi Adrian Veştea, preşedintele CJ, sprijină acest proiect. Miercuri merg la Bucureşti pentru a regla lucrurile cu oamenii care vor investi la echipă, iar joi voi discuta cu jucătorii şi antrenorii despre ce urmează să facem. Vasile Dochiţa va rămâne preşedintele clubului, iar eu voi fi manager pe partea sportivă“, a spus Paul Enache. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.