Trafic blocat pe DN1 din cauza mâlului de pe carosabil. Centrul Infotrafic solicită folosirea rutelor ocolitoare

DN1-trafic blocat

Traficul rutier a fost oprit, duminică, în jurul orei 15.30, pe Valea Prahovei, în Comarnic, atât pe sensul spre Brașov, cât și pe sensul spre București, in cauza ploilor abundente care au căzut în ultimele ore și au dus la formarea unei cantități mari de aluviuni pe carosabil.

UPDATE – 16.15 – traficul a fost reluat pe DN1 la Comarnic însă se circulă cu greutate din cauza coloanelor lungi de mașini. 

Ora 15.45 –  Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1, la kilometrul 107 +700 de metri, în Comarnic, judeţul Prahova, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, din cauza ploilor abundente din ultimele ore, care au dus la strângerea de aluviuni pe carosabil. S-au format astfel coloane de autoturisme între Sinaia şi Comarnic pe sensul de mers către Capitală şi între Nistoreşti şi Comarnic pe sensul de mers către munte. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ale CNAIR intervin în zonă pentru degajarea totală a drumului şi reluarea traficului în condiţii normale.

Centrul INFOTRAFIC arată, de asemenea, că valorile de trafic sunt intense duminică după-amiază pe DN 1 Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către capitală. În plus, vizibilitatea a scăzut mult în staţiunea Buşteni, unde ploua torenţial la ora 15.45.

Potrivit sursei citate, pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi următoarele rute ocolitoare: dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti şi din zona Bran-Moieciu: DN73 – DN72A – DN 71 – DN7, respectiv traseul Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN73 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.