James Blunt, Edvin Marton şi Amy Macdonald, concerte la „Cerbul de Aur“. Cât costă biletele la festival

Foto: Jimmy Fontaine

James Blunt, Amy Macdonald şi Edvin Marton se află printre artiştii internaţionali care vor concerta la ediţia din acest an a Festivalului „Cerbul de Aur“. TVR a anunţat că biletele la serile de spectacol de la „Cerbul de Aur“ s-au pus deja în vânzare, ele pornind de la 50 de lei. Atât biletele, cît şi abonamentele sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. 

Britanicul James Blunt, cunoscut pentru hit-urile „Goodbye, my lover“, „You’re beautiful“ şi „Tris is the life“, scoţianca Amy Macdonald şi violonistul maghiar cu origini ucrainiene Edvin Marton ţin capul de afiş al concertelor la cea de a 50-a ediţie a festivalului „Cerbul de Aur“. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca însă şi artişti care s-au remarcat la diferite ediţii ale Eurovision-ului, printre care Gigliola
Cinquetti, câştigătoarea marelui trofeu în 1964 şi cipriota Eleni Foureira, ocupanta locului secund în 2018. 

Biletele pentru această ediţie au preţuri în funcţie de zonă:

  • 50 de lei/ seară, la Categoria a III-a;
  • 110 lei la Categoria a II-a;
  • 150 de lei la categoria I;
  • 190 de lei la categoria VIP.
  • Abonamentul pentru întreg festivalul, inclusiv pentru Gala centenară, porneşte de la 180 de lei la Categoria a III-a şi ajunge pînă la 410 la Categoria VIP şi 510 lei la Club Cerbul de Aur.

În anul Centenarului României şi semicentenarului festivalului, Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi recitaluri ale invitaţilor speciali. Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Potrivit informaţiilor lansate de paginademedia.ro, festivalul „Cerbul de Aur“ va fi prezentat, în acest an de modelul Mădălina Ghenea (29 de ani) şi de actorul italian Gabriel Garko (46 de ani). Cei doi au mai fost parteneri de scenă în 2016, la festivalul de la Sanremo.

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmis de TVR. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.