VIDEO. Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli și la Brașov. Protestatarii i-au cerut demisia

Ajunsă la Brașov împreună cu alți oficiali guvernamentali, printre care ministrul de Interne Carmen Dan și ministrul Trasporturilor, Lucian Șova, premierul Viorica Dăncilă a fost primită huiduieli și cu cereri de demisie. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut luni o vizită în teren, în județele inundate, iar după ce a trecut prin Buzău, Bacău și Covasna, seara, în jurul orei 19.30 a ajuns și la Brașov. Pentru că a întârziat cu aproximativ două ore față de programul estimat inițial, în județul Brașov premierul nu a mai trecut prin Comăna, comuna afectată grav de distrugerea podului ce lega localitatea de Crihalma, și nici pe la Budila, unde sâmbătă apele învolburate ale Tărlungului au pus la pământ podul feroviar. A ajuns, în schimb, la Instituția Prefectului, unde a ținut o teleconferință cu șefii de instituții subordinate din Brașov și din restul țării, cărora le-a repetat câte ceva din informațiile strânse până acum din zonele calamitate și le-a cerut să identifice din timp potențialele „puncte sensibile“ care ar putea fi afectate în cazul unor noi ploi torențiale. 

La ieșirea din teleconferință, primul ministru, ministrul de Interne și ministrul Transporturilor au fost așteptați de un grup de protestatari care, au cerut demisia premierului. Cei aproximativ 15 protestatari au strigat, pe parcursul întregii întrevederi dintre presă și oficiali, în fața Prefecturii, „Demisia, demisia“, „Hoții, hoții“ și „Nu scăpați“.  Totul în timp ce oficialii guvernamentali încercau să dea unele explicații despre viitorul podurilor afectate de viituri. 

Nici Viorica Dăncilă, nici Carmen Dan și nici Lucian Șova nu au schițat vreun gest, ei continuând declarațiile către presă. 

La finalul întrevederii, Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști cum și dacă înfruntă aceste solicitări ale cetățenilor, însă a preferat să nu răspundă în niciun fel și s-a urcat în microbuzul Ministerului de Interne, cu care a venit.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.