DN73 A se închide mâine, între Râșnov și Zărnești, pentru reparații la trecerea la nivel cu calea ferată

Secția Drumuri Naționale Brașov a anunțat azi că sâmbătă, 4 august, între orele 7.00 și 19.00, sectorul din DN 73 A dintre Râșnov și Zărnești va fi închis, iar traficul va fi deviat. Decizia a fost luată pentru a se putea repara trecerea la nivel cu calea ferată, unde se vor schimba dalele de beton, aflate acum într-o stare deplorabilă. 

„O parte din lucrare, cea care ține de înlocuirea dalelor, va fi făcută de administratorul privat al căii ferate, iar noi venim să facem racordarea la drumul național (rampele – n.n.). Acolo au fost foarte multe reclamații din partea șoferilor. Mulți dintre cei care treceau prin zonă își stricau mașinile la trecerea de nivel”, a declarat șeful Secției de Drumuri Naționale Brașov, Horia Stancu.

În perioada desfășurării acestor lucrări, traficul rutier va fi deviat, dinspre Zărnești, pe DJ 112 E și pe DN 73. Stancu a precizat că vor fi instalate sistemele de presemnalizare necesare, iar în Zărnești și Râșnov vor fi agenți ai Poliției Rutiere, care vor devia traficul. 

 

 

2 Comentarii

  1. Buna intiativa, pacat insa ca timingul este ca-ntotdeauna prost: weekend, in sezon si cu DN73 Râsnov-Bran plin de semafoare! Cred ca in iunie era prea frig sa faca acest demers. Tipic romanesc.

  2. Opriti traficul noaptea! Din 3 considerente simple: 1. Trafic auto lejer; 2. Trafic feroviar zero; 3. Nu exista posibilitatea viabila de varientare a acestei rute pe timp de zi. Dar…ca la noi…orice lucrare, daca e facuta, trebuie facuta atunci cand ii incurci pe toti! Succes „dirijorilor” de trafic maine….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.