Două persoane reținute pentru trafic de droguri, după percheziții la Brașov, Zărnești și Cristian

Doi traficanți de droguri din Brașov au fost reținuți de politie și DIICOT după ce s-a constatat că vindeau stupefiante de mare risc unor persoane din anturajul lor. Anchetatorii au făcut mai multe percheziții în această săptămână, pe raza municipiului Brașov, orașului Zărnești și localității Cristian, la domiciliile și societățile comerciale deținute de suspecți. Din cercetări a reieșit faptul că mai multe persoane, constituite într-un grup infracțional, s-ar fi aprovizionat cu droguri din Germania, iar ulterior, prin intermediul unor persoane de legătură, l-ar fi comercializat persoanelor din anturaj sau celor recomandate de către aceștia.

Cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT Brașov, în vederea audierilor, doua dintre acestea urmând că miercuri să fie prezentate instanței de judecata, cu propunere de arestare preventiva. În aceeași cauza, este cercetat un al treilea membru al grupării, respectiv un bărbat în vârstă de 32 ani, care se afla în arestul I.P.J. Brașov, că urmare a săvârșirii unei infracțiuni de tălhărie calificata.
Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov – Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Politia Orașului Zărnești, alaturi de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Ploiești.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Politiei Romane. Cercetările continua pentru probarea întregii activități infracționale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.