În câteva ore, angajații DRDP Brașov au adunat tone de gunoaie de pe marginea drumurilor naționale. Apel la șoferi: „Noi curăţăm, tu păstrează”

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au făcut curățenie,   în fiecare zi de luni, în urma turiștilor care au lăsat mizeria acolo unde au petrecut în weekend. În doar câteva ore, angajații DRDP Brașov au adunat tone de gunoaie.

„Dacă e luni e zi de curățenie pe drumurile naționale! Din păcate sezonul concediilor înseamnă și o cantitate foarte mare de gunoaie în zona șoselelor de pe principalele rute turistice. Mulți participanți la trafic confundă parcările publice cu gropile de gunoi și aruncă saci sau mormane întregi de deșeuri care, în mod normal, nu ar avea ce să caute acolo. Vă reamintim că angajații DRDP Brașov se ocupă de curățenia parcărilor în fiecare luni și vineri, iar în zonele aglomerate chiar și miercuri însă munca noastră pare în zadar în fața celor care nu respectă mediul înconjurător. Nu uita: NOI CURĂȚĂM, TU PĂSTREAZĂ!”, se arată în comunicatul DRDP Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.