Prima stație de încărcare pentru trotinete, biciclete și alte dispozitive electrice va fi inaugurată la Coresi Shopping Resort Brașov

Coresi Shopping Resort va inaugura vineri, 24 august, de la ora 18, prima stație de încărcare pentru biciclete, trotinete și alte dispositive electrice de transport din Brașov.

Stația, denumită E-lectron, va fi situată în parcarea mall-ului și va permite oricui să își încarce gratuit bicicleta și trotineta electrică, segway-ul sau alte dispozitive electrice de transport!

Stația de încărcare este construită de 60 de elevi din învățământul profesional, participanți în Tabăra Meseriașilor din Tara lui Andrei. Stația a fost creată de tinerii meseriași în numai 3 zile, îndrumați de mentorii de la EFdeN

Brașovenii care vor participa la inaugurarea oficială a stației vor putea testa gratuit trotinete și hoverboarduri electrice. Construit în Țara lui Andrei, E-lectron va rămâne gratuit la dispoziția comunității brașovene.

 În Tabără tinerii meseriași din Țara lui Andrei, viitori mecanici, constructori, electricieni și bucătari-ospătari participă la ateliere de dezvoltare personală și ateliere practice, pe parcursul unei săptămâni dedicate fiecărui domeniu. Ei dobândesc o serie de competențe necesare pentru a-și crește șansele de a se angaja. În plus, își descoperă meseria aleasă, alături de mentorii lor și realizează la finalul fiecărei serii un proiect de absolvire. Fiecare serie a Taberei se desfășoară timp de o săptămână, de duminică până sâmbătă, iar proiectele de absolvire au loc la Coresi Shopping Resort. Stația E-lectron este creația tinerilor electricieni.

În Brașov mai există o zonă de încărcare electrică, însă destinată mașinilor electrice sau hibrid, în parcarea de vis-a-vis de Hotel Capitol, în fața Parcului Titulescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.