27 de biciclete recondiționate de tinerii de la școlile profesionale vor ajunge la copiii de la Casele de tip familial Lizuca și Patrocle

27 de copii de la Casele de Tip Familial Lizuca și Patrocle, Complexul Târlungeni vor primi bicicletele recondiționate la #tabărameseriașilor din Țara lui Andrei, la Tohanul Nou. Cu această ocazie, copiii îi vor întâlni pe cei 60 de tineri meseriași din școli profesionale și licee din județul Buzău, care le-au recondiționat, coordonați de mentorul seriei, Gabi Onofrei.

Evenimentul face parte din campania #BicicletaMeseriasa, de colectare, recondiționare și donare de biciclete. Peste 100 de biciclete au fost oferite de oameni bucuroși că fac un bine de două ori: pentru tinerii meseriași care învață ceva concret și pentru copiii și tinerii care le vor primi.

La ediția 2017 a Taberei Meseriașilor din Țara lui Andrei participă 240 de elevi din școli profesionale și licee tehnologice, care se pregătesc să devină meseriași în domeniile petrol și gaze, alimentar-ospitalier, mecanic, textil și electric.

Tabăra Meseriașilor este o ințiativă OMV Petrom pentru susținerea învățământului profesional în România, parte din platforma România Meseriașă. În tabără, timp de o săptămână, elevii selectați participă la un program de dezvoltare, cu ateliere de soft skills și ateliere practice, alături de un mentor – un profesionist din domeniul lor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.