Consiliul Județean Brașov investește aproape 250.000 de lei în expertizele și documentația a 3 sectoare de drumuri

Consiliul Județean Brașov va investi peste 200.000 de lei pentru a face expertizele tehnice și documentațiile de avizare a lucrărilor de investiții pentru 3 drumuri din județ.

În acest sens, pe platforma de achiziții publice SICAP a fost lansată o procedură pentru contractul cu 3 loturi, pentru executarea expertizelor și a DALI pentru 3 drumuri:

  • Lotul 1 – drumul de la podul peste Olt, pe DJ 12 Hărman – Podu Olt – limita cu județul Covasna – valoare estimată 42.016 lei fără TVA. Drumul de pe podul respectiv are o lungime de 85,9 metri și este într-o stare avansată de degradare, de aceea acolo s-a aplicat și o restricție de tonaj, pentru mașinile mai grele de 10 tone.
  • Lotul 2 – drumul de acces spre Unitatea de Asistență Medico-Socială de la Sânpetru și spre aerodromul d ela Sânpetru – valoare estimată 84.033 lei fără TVA. Drumul are o lungime de 2 kilometri și este asfaltat pe o lungime de numai 730 de metri, restul fiind acoperit cu piatră spartă. Pe întreaga lungime, suprafața carosabilă este degradată, semnalizarea rutieră este necorespunzătoare, iar podețele sunt degradate.
  • Lotul 3 – reabilitarea a trei poduri de pe DJ 104 L Dacia – Viscri – valoare estimată 84.033 lei fără TVA.

Pentru contractul cu cele 3 loturi, estimat la 210.082 lei, fără TVA (249.997 lei cu TVA), ofertele pot fi depuse până la data de 11 octombrie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.