Marius Dunca (PSD Brașov) s-a decis: îl susține pe Liviu Dragnea și cere „continuarea muncii în echipă“

În timp ce grupurile par că se separă în PSD- unele organizații alegând să îl susțină pe președintele Dragnea, iar altele cerându-i demisia după intervențiile jandarmilor asupra participanților la mitingul din 10 august, liderul PSD Brașov, Marius Dunca, alege să fie pacifist, cerându-le colegilor să înceteze „luptele mediatice“.

În mesajul său postat pe Facebook, Dunca îl susține pe Liviu Dragnea, ca „președinte confirmat de Congres și ales de majoritatea membrilor“. 

„Am avut o întâlnire cu liderii #PSD din #Transilvania și, după discuții argumentate, am ajuns la aceeași concluzie – #România are nevoie de o guvernare stabilă și o putere legislativă coerenta.  Istoria ne obligă la seriozitate și fapte demne de sacrificiul înaintașilor. Românii ne-au ales pentru a ne pune toată energia în slujba cetățeanului.
Solicităm încetarea luptelor mediatice, a discuțiilor inutile și continuarea muncii în echipă pentru binele României și al românilor! Liviu Dragnea este președintele PSD confirmat de Congres și ales de majoritatea membrilor!“, a scris  Dunca pe pagina sa de Facebook. 

De menționat este faptul că Marius Dunca este președinte interimar al filialei PSD Brașov, iar in această toamnă, toate organizațiile cu lideri interimari trebuie să organizeze alegeri, conform unui ordin intern. 

În ultimele luni, de când în PSD s-au tulburat apele, filiala din Brașov, care susținea conferințe de presă în fiecare marți (cu membri ai organizațiilor locale) și vineri (cu parlamentatii), a decis să comunice, în cel mai bun caz, prin comunicate de presă. 

 

1 Comentariu

  1. M.D….” s-a decis…”
    Ar putea sa declare public in ce a constat indecizia sa si ce elemente concrete l-au determinat sa ” se decida” ??? -intreb pt.un prieten care lucreaza la in compendiu al jigodismului in politica damboviteana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.