Traficul rutier de pe DN 73, afectat și de un transport agabaritic care se oprește la Cristian

TRAILER AGABARITIC - BUZAU

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că prin prin punctul de trecere a frontiere Borș va intra un transport agabaritic care va avea ca punct final zona industrială de la Cristian.

Potrivit companiei, transportul se va desfășura în perioada 6 – 9 septembrie pe traseul Punctul de Trecere al Frontierei Borș – DN 1 – Centura Oradea – DN 79 – Leș – DJ 792A – DJ 793 – DJ 792A – DN 79A – Vârfurile – DN 76 – Autostrada A1 – Sibiu – DN 1 – Brașov – DN 73 – Cristian.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 5.60 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.