Pro Democrația – Club Brașov a sesizat Consiliul Național de Combatere a Discriminării, pentru declarațiile deputatului „Mitralieră“ despre homosexuali

Asociația Pro Democrația – club Brașov a sesizat Consiliul Național de Combatere a Discriminării (CNCD),  cu privire la afirmațiile deputatului Cătălin Rădulescu, cel care a declarat că homosexualitatea este o boală, iar homosexualii sunt oameni bolnavi.

Asociaţia Pro Democraţia – club Braşov a sesizat ieri, 10 octombrie 2018, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu privire la declarațiile deputatului Cătălin Rădulescu din data de 8 Octombrie 2018 prin care acesta, în opinia noastră, discriminează comunitatea LGBTQ, declarând că homosexualitatea este o boală ce trebuie tratată.  Sesizarea, prin care solicităm constatarea și sancționarea acestei declarații, în baza art. 2 (alin 1) și art.15 din Ordonanța Guvernului 137/2015,  a fost înregistrată la CNCD cu nr. 6200/09.10.201“, a anunțat Radu Hossu, președintele APD club Brașov. 

„Am spus că este o deformaţie sexuală, o aberaţie sexuală. Ei se nasc aşa exact cum un om se naşte cu o maladie, cu o problemă medicală. Se cheamă orientare sexuală diferită de a celor care suntem născuţi cum suntem născuţi. Deci au deviaţie sexuală de la normal. Adică orice om normal, care nu are o deviaţie sexuală, el ştie că un bărbat se căsătoreşte şi iubeşte o femeie şi invers. Restul sunt deviaţii sexuale. Şi trebuie tratate ca atare.Asta nu înseamnă că nu le sunt respectate drepturil“, a spus deputatul Cătălin Rădulescu, citat de Mediafax.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.