Bradul „Centenarului” a ajuns în Piața Sfatului. La Brașov, luminițele de sărbători vor fi aprinse în 1 Decembrie

Regia Locală a Pădurilor Kronstadt Brașov a adus vineri noaptea bradul de Crăciun din Piața Sfatului. Bradul o înălțime totală de 31 de metri , din care un segment de 2,5 m este în pământ, fiind cel mai mare din ultimii ani. 

Arborele are aproximativ 70 de ani și a fost adus din Vama Buzăului, de pe o proprietate a Municipiului Brașov, iar săptămâna viitoare va începe împodobirea lui. 

Anul acesta luminițele de sărbătoare se vor aprinde în data de 1 Decembrie, iar în această perioadă se lucrează intens la împodobirea zonei centrale a orașului. După ce au fost instalate elementele decorative de pe stâlpi, pe Republicii a început instalarea celor 27 de portaluri. De asemenea, a început și decorarea clădirii Primăriei Brașov. 

În acest an, iluminat festiv va fi pe Str. N. Iorga, str. Lungă (în dreptul Casei Armatei), Livada Poştei, b-dul Eroilor, str. Mureşenilor, str. G. Bariţiu, str. George Bariţiu, Şirul Ghe. Dima, str. C. Brâncoveanu, str. Prundului, str. Poarta Şchei, str. Grigoraş Dinicu, str. N. Bălcescu, str. Apollonia Hirscher, str. Postăvarului, str. Republicii, str. M. Weiss, str. Diaconu Coresi. La acestea se adaugă Parcul Titulescu, Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii, Piaţa G. Enescu şi Piaţa Sf. Ioan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.