2 dintre cei 5 judecători ai completului care îl judecă pe Dragnea sunt din Brașov

Doi dintre judecătorii care formează completul ce se va ocupa de dosarul lui Liviu Dragnea provin de la instanțe din Brașov. Potrivit monitorulexpres.ro este vorba despre Valentin Horia Șelaru și de Rodica Cosma. 

În urma tragerii la sorți organizate vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție, în ședință publică, completul de cinci judecători repartizat pentru dosarul Dragnea  mai este este compus din Simona Cristina Neniţă, Francisca Maria Vasile şi Ioana Alina Ilie. Supleanţi la acest complet au fost desemnaţi: Tatiana Rog, Florentina Dragomir, Andrei Claudiu Rus, Luciana Mera şi Săndel Macavei.   

Horia Valentin Şelaru a fost procuror, şef al Serviciului Teritorial DNA Braşov. Despre el, luju.ro spune că este un apropiat al  fostului șef DNA, Laura Codruța Kovesi.  

Judecătoarea Rodica Cosma a fost cu ani în urmă magistrat la Judecătoria Braşov, luând de-a lungul timpului decizii în controversate în unele dosare de interes, cum sunt de exemplu, eliberarea lui Radu Mazăre din arest și anchetarea lui sub control judiciar, opinie separată în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, cu susținerea achitării lui Gigi Becali sau condamnarea pe fond a fostului ministru PDL Monica Iacob Ridzi (mai multe, AICI)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.