Cât costă deszăpezirea Brașovului în următoarele trei luni. Firmele Comprest și Eurostrada vor fi plătite și în funcție de calitatea serviciilor 

Cu doar câteva zile înainte de ninsoarea din 19 noiembrie, Primăria Brașov a încheiat noi  contracte de servicii cu cei doi operatori de deszăpezire din oraș. Contractele, semnate cu Eurostrada și Comprest, vor fi valabile maxim trei luni și au fost atribuite fără publicarea unui anunț prealabil. 
În cele trei luni, cei doi operatori vor încasa maxim 3.248.540 lei, fără TVA, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, plata se va face în funcție de numărul orelor de intervenţie, de cantitatea de material anitiderapant folosită şi de calitatea serviciilor prestate de cei doi operatori. 
Potrivit contractului, Eurostrada, care se ocupă de deszăpezirea căilor publice zonele Bartolomeu, Timiş-Triaj, Craiter, Gării, Tractorul, Stupini va încasa maxim 1.197.799 lei, fără TVA, pentru serviciile prestate.
Comprest, care se ocupă de deszăpezirea zonelor Braşovul Vechi, Noua, Astra, Florilor, Scriitorilor, Răcădău, Centru, Schei şi Poiana Braşov va încasa maxim 2.050.741 lei, fără TVA
Reamintim că în de 30 aprilie  2018 au expirat contractele multianuale de deszăpezire, iar licitaţia pentru semnarea unor acorduri cadru pentru delegarea serviciilor de salubrizare şi deszăpezire a căilor publice din municipiul Braşov nu a fost încheiată. În aceste condiţii, reprezentanţii municipalităţii au precizat că a fost necesară achiziţionarea în regim de urgenţă a serviciilor de deszăpezire, pentru asigurarea în bune condiţii a circulaţiei auto şi pietonale.
 
 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.