Muzeul de Artă Brașov va avea un nou director. Actualul manager a renunțat la funcție

Muzeul de Artă Brașov va avea un nou manager, după ce actualul director, Bartha Arpad a decis să își încheie contractul cu instituția subordonată Consiliului Județean. Potrivit documentației depuse la CJ Brașov, acest contract cu Bartha Arpad s-a încheiat de comun acord, locul său urmând să fie luat de Radu Popica, șef Serviciu-Secția Artă a aceluiași muzeu. Plenul Consiliului Județean va supune aprobării  în ședința de miercuri, această propunere.

Noul director va avea un salariu brut de 5.424 de lei pe lună și va sta în funcție până la data începerii executării unui nou contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile. Astfel, în următoarele patru luni, administrația județeană trebuie să organizeze concurs pentru ocuparea acestui post.

Radu Popica este licențiat al Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ din Cluj Napoca, specializarea Istorie-Istoria Artei din anul 1999, absolvent de studii aprofundate în cadrul aceleiași universității, în specializarea Istorie Modernă Comparată, cu examen de disertație din sesiunea iunie 2000, doctorand din anul 2015 la Institutul de Studii Doctorale din Cluj Napoca, cu teza de doctorat propusă „Centrul artistic brașovean în perioada secolelor XiX – XX (1815 – 1989).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.