Restricții de circulație pe mai multe străzi din Brașov, din cauza lucrărilor la rețelele Electrica

Foto: Corneliu Țeposu

Electrica SA Brașov face mai multe lucrări de rețele în următoarea perioadă, care vor impune mai multe restricții de circulație în municipiu, în următoarele zone:

  •  strada Pictor Pop, pe segmentul cuprins între strada Neagoe Basarab și Spitalul Militar. Se va circula pe o bandă. Restricția va fi valabilă aproximativ o săptămână, în funcție de evoluția lucrărilor și starea vremii;
  • Pe strada 13 Decembrie continuă lucrările, pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și Bd Gării. Se va lucra pe trotuar, în stațiile RATBV, în stația de taxi. Se va lucra și în parcul Tractorul, în aliniamentul de cale ferată;
  • vor fi afectate zona trotuarului, zona verde și o serie de parcări de reședință de pe strada Hărmanului, pe sectorul dintre Lemexim și strada Rozelor (Rompetrol). Pe strada Hărmanului se va lucra și în zona dintre pasajul de cale ferată și Autogara 3-Codreanu, pe trotuar și pe zona verde.

Durata lucrărilor este strict legată de condițiile meteo. Pe strada Pictor Pop, de exemplu, intervențiile sunt estimate să dureze cel puțin o săptămână. De asemenea, dacă condițiile meteo sunt favorabile, lucrările ar putea fi finalizate până la 15 decembrie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.