158 de șoferi au rămas fără permis de conducere în ziua de Crăciun

Polițiștii de la „Rutieră“ au lăsat fără permis de conducere peste 150 de șoferi care în prima zi de Crăciun au fost suprinși la volan fie sub influența alcoolului, depășind cu mult viteza admisă sau încălcând alte reguli decirculație.  Potrivit datelor prezentate de Poliția Română, în cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri, pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 91 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 158 de permise de conducere și au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.
De altfel, ziua de Crăciun nu a fost deloc una lipsită de incidente pentru agenții de poliție din România. Pe 25 decembrie pe lângă cele 3.920 de patrule de ordine și siguranță publică. Totodată, polițiștii au organizat 152 de acțiuni și s-a intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.386 au fost sesizate prin 112. Au fost constatate 535 de infracţiuni, 68 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităților desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore. În cauzele instrumentate, au fost dispuse 13 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 6 persoane urmărite național sau internațional.

Polițiștii au aplicat 2.543 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 700.000 de lei, pentru neregulile constatate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.