Deputații PSD Brașov Mihai Mohaci și Mihai Popa s-au transferat în tabăra lui Ponta. Marius Dunca: „Este o trădare“

Fostul prefect al Brașovului, deputatul Mihai Mohaci, dar și fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, Mihai Popa, au plecat din PSD, alăturându-se partidului lui Victor Ponta, Pro România. Informația a fost confirmată reprezentanții PSD Brașov. Cei doi demisionari au fost prezentați de Victor Ponta într-o conferință de presă. 

„Astăzi, doi parlamentari care au candidat și au fost aleși în Parlament pe lista PSD au optat să părăsească partidul. Gestul lor mă dezamăgește pentru că decizia lor de astăzi este o trădare a partidului care i-a trimis în Parlament. Este o trădare a unei echipe politice care i-a susținut și care i-a propulsat în funcțiile pe care le ocupă astăzi. Este regretabil ca  au ales un drum diferit. Nu cunosc motivele care stau in spatele deciziei lor, dar ce va pot spune este ca PSD Brasov ramane in continuare o echipa unită care va reusi sa obtină rezultate pozitive indiferent de gestul pe care l-au făcut doi dintre colegii noștri“, a declarat președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

Pe lângă cei doi deputați de Brașov, din PSD au mai demisionat doi deputați PSD de Caraș Severin, Ion Spânu și Ion Mocioalcă.  De altfel, Victor Ponta a anunțat că de la 1 februarie 2019, Pro România ar putea avea propriul grup parlamentar.  

Teoretic, dacă nu apar alte mişcări, după aceste 4 plecari din partidul social-democraților, PSD și ALDE vor pierde majoritatea la Camera Deputaților, unde au nevoie de 165 de parlamentari, însă au ramas doar cu 163
Ponta susține că, de acum, are un număr suficient de deputați ca să-și facă grup parlamentar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.