FOTO. 80 de familii din Brașov, cu 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, au sărbătorit „Nunta de aur“ la bal

Aproximativ 80 de familii de brașoveni și-au serbat ieri 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, în sala de bal, recent renovată, a restaurantului Aro Palace. Evenimentul este organizat în fiecare an de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Brașov, în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, și se află la cea de-a XVIII-a ediție.

„Sunteți cetățeni ai municipiului Brașov care, pe lângă o vârstă înaintată, aveți o perioadă de căsnicie împreună egală cu anii de viață a unora dintre noi. Sunteți parte din comunitatea brașoveană și cred că într-o perioadă de peste cincizeci de ani de căsătorie neîntreruptă ați făcut și pentru familie, dar și pentru oraș, de-a lungul vieții dumneavoastră, lucruri pe care noi astăzi le folosim și de care ne bucurăm. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut de-a lungul căsniciei dumneavoastră și vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru acest oraș în activitatea pe care ați desfășurat-o la locul de muncă pe care l-ați avut. Vrem să vă sărbătorim astăzi, ca un gest simbolic, și să vă urăm în continuare o viață și o căsnicie frumoasă. Vă asigur că sunteți repere pentru noi și avem de învățat foarte multe lucruri de la dumneavoastră. Vă doresc sărbători și un an nou cel puțin la fel de bun ca acesta care a trecut“, a spus primarul George Scripcaru, în deschiderea festivității. 

În anul centenar, perechile de sărbătoriți au primit, din partea Primăriei și a Consiliului Local Brașov, pe lângă diploma de apreciere și flori, câte un exemplar al albumului „Brașov 100“, realizat de istoricul Nicolae Pepene, cu ajutorul Agenției Metropolitane Brașov, și finanțat de Primăria Brașov. Albumul a fost lansat în cadrul evenimentului și este o colecție de fotografii și date istorice din ultimii 100 de ani de istorie a orașului. 


Evenimentul „Nunta de Aur“ se adresează familiilor de brașoveni care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și care nu au fost sărbătorite la edițiile anterioare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.