FOTO&VIDEO. Bradul Centenarului a trecut „testul” aprinderii luminițelor. Centrul vechi al Brașovului a devenit „oraș din poveste”

Aprinderea luminițelor din bradul din Piața Sfatului a fost un eveniment special, reprezentând epilogul unei zile dedicate marcării Centenarului Marii Uniri. De altfel, înainte de aprinderea iluminatului de sărbătoare, Casa Sfatului a fost un ecran de mari dimensiuni cu proiecții prin care a fost evocată Marea Unire.

 

Lăsând la o parte introducerea cu povestea bradului de Crăciun și mesajul primarului Brașovului, George Scripcaru, care a jucat și rolul de animator, show-ul nu a durat mai mult de 20 de minute, însă momentul a fost pregătit cu mare atenție. De altfel, cu o seară înainte, reprezentanții firmei care asigură iluminatul au avut au avut mult de lucru, făcând probe timp de câteva ore, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute în seara Centenarului, când, așa cum era de așteptat, Piața Sfatului a fost plin.

CENTENARUL MARII UNIRI & CASA SFATULUI BV.

تم النشر بواسطة ‏‎Hazarian Sonia‎‏ في الجمعة، ٣٠ نوفمبر ٢٠١٨

Într-un final, după ce bradul adus în Piața Sfatului a fost „reparat” cu ajutorul unor extensii, iar stâlpii de la portalurile de pe Strada Republicii au fost decorați cu crenguțe și fâșii tricolore, brașovenii și turiștii au avut parte de un spectacol de lumini impresionant, iar în scurt timp, Centrul vechi al orașului a devenit o „vedetă” pe rețelele de socializare.

Pe lângă aprinderea propriu-zisă a iluminatului de sărbătoare, în seara Centenarului, pe scena din Piața Sfatului a urcat Antonia și Direcția 5. 

Apoi pe traseul Piața Unirii – Piața Sfatului – Primăria Brașov  – sediul Brigăzii 2 Vânători de Munte, militarii au defilat cu torțe aprinse, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Nu în ultimul rând, la Teatrul Sică Alexandrescu a fost un spectacol special, organizat de Teatrul Sică Alexandrescu, Opera Brașov și Filarmonica Brașov, în care au fost interpretate cele mai cunoscute lucrări ale compozitorilor români.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.