Phoenix, cap de afiș la Revelionul din Piața Sfatului. Focul de artificii poate fi admirat și de pe Tâmpa sau Dealul Straja

Ca în fiecare an, brașovenii și turiștii sunt așteptați la Revelionul din Piața Sfatului cu un concert al legendarei trupe Phoenix și cu un foc de artificii. 
 Spectacolul va începe la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureșan“, Suzana și Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică și s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 va începe show-ul Phoenix.
Trupa își va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an și va continua după focul de artificii.
Spectacolul de artificii poate fi urmărit și de pe Tâmpa, brașovenii fiind așteptați la drumeția organizată de Brașovul Pedalează. Cei interesați de eveniment sunt așteptați la ora 22.00 la Modarom, însă trebuie să țină cont de faptul că traseul de urcare (pe serpentine), este destul de alunecos, zăpada de pe potecă fiind serios bătătorită de numeroșii turiști. De asemenea, pe unele porțiuni este de așteptat ca în această noapte să fie gheață. 

Alte locuri de unde se poate vedea focul de artificii sunt Dealul Straja sau plaformele Belvedere de pe Drumul Poienii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.