Poliția are un cerc de suspecți în cazul bancomantului aruncat în aer la CEC Bank Brașov, în Răcădău. Anchetatorii au folosit și un câine de urmă

Poliția are un cerc de suspecți în cazul bancomantului aruncat în aer la CEC Bank Brașov, în Răcădău. Anchetatorii folosesc și un câine de urmă, a anunțat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov. Câinele i-a condus pe anchetatori până în pădurea de pe dealul Tâmpa, chiar în spatele blocului cu agenţia bancară. De altfel, ipoteza că hoții care au aruncat în aer bancomatul au luat-o în direcția respectivă a fost confirmată și de câțiva martori care locuiesc în zonă. 

Din primele date, se pare că cei trei hoți care au aruncat în aer bancomatul ar fi furat banii cu care fusese alimentat. Reprezentanţii băncii evită însă să dea detalii despre soarta celor 160.000 de lei care erau în seif.

Hoții au spart bancomatul folosind un dispozitiv artizanal ca să detoneze blindajul ATM-ului. După ce au deschis caseta de valori, au fugit cu banii. Filiala bancară în care era bancomatul este la parterul unui bloc, însă niciun apartament nu a fost afectat de explozie.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.