PNL Braşov, îndemn pentru braşoveni: „Nu lăsa banii tăi în bugetul lui Dragnea“

PNL Braşov aşteaptă cât mai mulţi braşoveni să compelteze formulareul 230, pentur a redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit către o organizaţie non-guvernamentală. În acest sens, lansat campania „Nu lăsa banii tăi în bugetul lui Dragnea!“ şi îi vor sprijini pe cei care vor să redirecţioneze o parte din impozitul care oricum ajunge la stat, către un ONG, oferindu-le consultanţă şi consiliere în completarea formularului.

„Campania se desfăşoară în perioada 11 februarie – 10 martie şi constă în sprijinirea tuturor persoanelor fizice care doresc să redirecţioneze 3,5% din impozitul pe venitul realizat anul trecut. În fiecare luni, braşovenii pot veni la sediul nostru, pe strada Lungă nr. 12, între orele 18.00 – 20.00 pentru a ridica un formular şi a fi îndrumaţi cum să îl competeze. În celelalte zile, oamenii pot veni la sediul nostru între orele 11.30 – 15.30. Noi am pegătit o serie de formulare 230 care conţin această cerere, formularele fiind prepersonalizate cu datele unor ONG-uri din judeţul Braşov care activează în domenii precum îngrijirea bolnavilor incurabili, îngrijirea copiilor cu autosm, îngrijirea copiilor orfani sau a bătrânilor fără sprijin. De asemenea, dacă o persoană doreşte să redirecţioneze cei 3,5% din impozitul pe venit către altă ONG sau asociaţie, îi acordăm consultanţă, căutând datele de identificare ale acesteia“, a precizat George Cornea, vicepreşedinte al Biroului Politic Judeţeqan al PNL Braşov. 

Iniţiativa acestei campanii vine de la două dintre membrele organizaţiei de tineret a PNL Braşov, care lucrează ca asistente medicale, spune George Cornea. „Ele au strâns deja câteva formulare completate pentru redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit, către unele ONG-uri. Noi ne-am propus de asemenea, să strângem 200 de formulare completate de către membrii şi simpatizanţii noştri. Credem că asociaţiile au dovedit că reuşesc să gestioneze mai bine banii decât Guvernul şi că este momentul să să arătăm că ne pasă“, a mai spus George Cornea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.