Primăria Brașov analizează: cu autobuzul sau troleibuzul la aeroport?

Primăria Brașov intenționează să-și aducă contribuția la dezvoltarea aeroportlui de la Ghimbav, prin înființarea unei linii de transport în comun.



 

Deocamdată, această propunere este în analiză pentru a se vedea care sunt avantajele și dezavantajele pentru o linie de autobuz, respectiv una de troleibuz.

Pe de alta parte, primarl Brașovului spune că oferta de a se implica în acest proiect, împreună cu Consiliul Județean Brașov, precum și cu consiliile județene din Harghita și Covasna și primăria Sf. Gheorghe, rămâne valabilă.

„În urmă cu mai mulţi ani a fost semnat un protocol ce viza susţinerea financiară a aeroportului, inclusiv de către consiliile judeţene Covasna şi Harghita, dar şi de către primăriile Sfântu Gheorghe şi Braşov. Vom avea noi discuţii pe acest subiect, iar dacă administraţia judeţeană va ajunge în situaţia de a considera că are nevoie de sprijin financiar în susţinerea acestui proiect deosebit de important pentru Braşov şi judeţele învecinate, vom vedea cum ne putem implica”, a declarat primarul Brașovului, George Scripcaru.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.