Serviciul Administrare Creșe Brașov angajează îngrijitoare și educatoare

Serviciul Public Administrare Creşe Braşov (SPAC) scoate la concurs patru posturi de îngrijitoare copii, pentru care candidaţii trebuie să aibă studii generale/medii, şi un post de educator puericultor-debutant, cu studii superioare, toate pe perioadă nedeterminată.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 4 martie 2019, ora 15,30, la sediul SPAC Braşov, din str. Mecanicilor Nr.7, la Compartimentul Resurse Umane-Juridic.

Pentru posturile de îngrijitoare, pe 19 martie 2019 la ora 10.00 va avea loc examenul scris, iar pe 21 martie, tot la ora 10.00, proba interviului. Pentru postul de educator puericultor-debutant, examenul scris va avea loc pe 20 martie, la ora 10.00, iar interviul, în 22 martie 2019, ora 10.00. Documentele şi condiţiile de participare la concurs sunt publicate pe site-ul instituţiei, www.cresebrasov.ro, şi sunt afişate la sediul SPAC.



 

În acest moment, în Braşov există 8 creşe publice în subordinea SPAC, cu un necesar de 155 îngrijitoare de copii şi 36 de educatori puericultori care să asigure serviciile de îngrijire şi educaţie pentru cei 1.158 de copii înscrişi. În cele 8 creşe sunt 805 locuri disponibile, iar în acest moment sunt înscrişi 1.158 de copii. Încă 550 de cereri înregistrate pentru solicitare de locuri în creşe sunt în aşteptare. Dat fiind numărul mare de cereri, Municipalitatea are în vedere amenajarea altor creşe publice, care să aducă locuri în plus. Cel mai avansat proiect este cel al creşei din cartierul Astra, pe strada Apollo, care este în faza de realizare a proiectului tehnic. Această creşă va avea 80 de locuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.