Consiliul Județean, Primăria Brașov, clubul sportiv Corona şi zeci de restaurante, hoteluri şi firme din Braşov susțin manifestul „România vrea autostrăzi“

Președintele Consiliului Județean Brașov, primarul municipiului Brașov și cei 35 de primari liberali din județ au anunțat că susțin manifestul antreprenorului Ștefan Mandachi, care va protesta pe 15 martie, la orele 15.00, timp de 15 minute, pentru a atrage atenția față de situația jalnică a infrastructurii rutiere din România. 
 


 
 
„Am 15 ani de când am început munca în administraţie, la Primăria Râşnov, acolo unde trece cea mai mare parte a autostrăzii Comarnic – Braşov. Pe atunci, prefect al Braşovului era Otilian Neagoe şi am vorbit încă de atunci despre demararea proiectului autostrăzii. Iată că au trecut 15 ani, şi nu numai că nu s-a întâmplat dar a şi bulverat autorităţile locale pentru că  de atunci toate planurule cadastrale în localităţile pe unde trece s-au făcut de urgenţă, s-au făcut exproprieri, iar orice investiţie a avut nevoie de un aviz în plus de la CNAIR. E momentul să tragem un semnal de alarmă! Suntem membri ai unui partid politic, dar înainte de asta suntem români, transilvăneni, braşoveni. Ne alăturăm acestui protest în primul rând în calitate de cetăţeni activi, implicaţi în viaţa comunităţilor din care facem parte, dar şi în calitate de reprezentanţi ai celor care ne-au mandatat, prin vot direct, să-i  reprezentăm (…) Guvernanţii au creat o prăpastie între ei şi cetăţeni, construindu-şi o lume paralelă cu aceea trăită de imensa majoritate a românilor. Credem că este de datoria noastră, în primul rând, să-i scoatem din ficţiune li să-i aducem la realitate!“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, explicând de ce s-a alăturat acestui demers. 
 
Deși vineri are program scurt, Primăria Brașov și-a schimbat azi poza de profil, punând mesajul #sîeu, lansat de Ștefan Mandachi, pentru a arăta că susține campania „România vrea autostrăzi“.
 
 
 
În Brașov, mai mulți antreprenori au anunțat că se alătură campaniei. Pe lângă unele companii din oraș, pub-uri și restaurante din centrul vechi, Campania „România vrea autostrăzi“ este susținută, printre alții și de hotelierii din Asociația de Turism Poiana Brașov, dar și de clubul sportiv Corona, care a venit și cu un mesaj propriu, explicând de ce susține manifestul:  
 
Petrecem ore întregi în autocare, pe străzile ROMÂNIEI…şi am ajuns să ne bucurăm dacă avem competiţii „afară” şi trecem graniţa, pentru că…dincolo de ea, timpul se scurge mai repede. Şi chiar şi somnul e mai lin in autocar. DA, şi NOI vrem autostrăzi! Ca să ajungem mai repede ACASĂ. De acolo de unde mergem să reprezentăm ROMÂNIA cu mândrie“.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.