Clubul sportiv Corona Brașov s-a alăturat protestului „România vrea autostrăzi”

Clubul Sportiv Corona Braşov s-a alăturat protestului „România vrea autostrăzi”, inițiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi. Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a spus că în acest moment cel mai important lucru care se întâmplă, este ca românii sunt dispuşi să se unească din ce în ce mai mulţi pentru cauze în beneficiul României.



 

„Este extraordinar ce a generat acest protest în ţară. Românii par din ce în ce mai dornici să fie uniţi, arată că sunt din ce în ce mai mulţi şi din ce în ce mai puţin dispuşi să accepte nepăsarea din partea celor care au putere de decizie şi implicit de acţiune în beneficiul României”, a spus Liviu Dragomir.

Preşedintele Coronei a mai punctat că şi-a dorit o alăturare a clubului cu acest protest, pentru că, aşa cum se ştie, sportivii sunt în permanenţă pe drumurile ţării şi din lipsa infrastructuri, ajung să petreacă foarte multe ore în autocare. „Noi avem aproape 1000 de sportivi care în perioada competiţională se află în fiecare week-end pe drumurile naţionale, care ştim cu toţii cum sunt, mai ales în anumite zone. Din această cauză, sportivii noştri ajung să doarmă în autocar înainte de competiţii, tocmai pentru că perioada de timp petrecut pe drum se dublează de multe ori…”, a mai adăugat conducătorul clubului braşovean.

Clubul Corona a postat joi, pe contul de facebook, ASC Corona Official, următorul mesaj:

„Petrecem ore întregi în autocare, pe străzile ROMÂNIEI…şi am ajuns să ne bucurăm dacă avem competiţii „afară” şi trecem graniţa, pentru că…dincolo de ea, timpul se scurge mai repede. Şi chiar şi somnul e mai lin in autocar. DA, şi NOI vrem autostrăzi! Ca să ajungem mai repede ACASĂ. De acolo de unde mergem să reprezentăm ROMÂNIA cu mândrie.”

De asemenea, preşedintele Liviu Dragomir a postat pe pagina lui:

„Poate nu reuşim să schimbăm foarte multe. ACUM. Poate nu reuşim să le arătăm că suntem multi uniţi. ACUM. Poate că e doar un „manifest” împotriva a tot ce ne lipseşte. ACUM. Dar CURÂND….curând ceva se va schimba!“

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.